Bókáné T. Hajnal üzente 12 éve

igen csak a legek fejezhetik ki művészetét.Senkit nem érdekelt,hogy nem nőtt fel sosem csak a hasznot látták még azok is akik /tulajdon apja/ közvetlen rokonai voltak. Remélem lesz második esélye, mert ő hitt a feltámadásban, s én is hiszem ott lehet. Jacko nélkül nem olyan a Planéta, de mindenki elnyeri majd büntetését. Most szegény Prince M.I és testvérei küzdhetnek a pénzéhes nagypapától. Ilyen világ ez..Nyugodjon békében!

Válasz

weisz katy katy üzente 12 éve

milyen igazad van !

Válasz

weisz katy katy üzente 12 éve

szerintem JÓ EMBER volt:(!!! nagy tudással és zenei tapasztalattal!! és még mennyi super jó zenét stb csinálhatott volna?!!!!!!!!!!!!!!!!!! nyugodj békében!! MICHAEL JACKSON!!

Válasz

hosszu eva üzente 13 éve

IMADOM!!!! MEG A MAI NAPIG IS SIRATOM!!! NEM TUDOM ELHINNI HOGY NINCS KOZOTTUNK!

Válasz

V. Betti üzente 13 éve

100 évente 1x születik ekkora tehetség !!!!!! Remélem sohasem felejtik el az emberek !!!!

Válasz

gyengési rita üzente 13 éve

Igen,kétségkívül Király!Gyermekkorától óriási tehetség a Föld túlsó oldaláról.Hatalmas rajongótábora volt.A hamis vádak vele szemben:embertelenek!Az emberi gonoszságnak nincs határa!Kezünket összetehettük,h ekkora tehetség van a Földön!De már élőben nincs nekünk.Lemezei örök kincsünk,érték.Bár szegénységbe született rengeteget adakozott!Hol van ma ilyen ember??Őt nem lehet elfeledni!.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Ez így igaz, mindkét esetben hamisan vádolták meg.

1993-ban a fiú apja (Evan Chandler) próbálta megzsarolni MJ-t, ő viszont nem fizetett, így apuka a saját fiát (Jordan Chandler) hamis tanuzásra kényszerítette és gyermekmolesztálás vádjával beperelték. Jackson akkor a botrány közepén megegyezett a családdal, hogy fizet, de a pénz zárolt számlára került, a srác csak akkor kapta meg, mikor nagykorú lett (1993-ban 13 éves volt), így aztán apuka egy fillért nem látott a pénzből. Érdekes adalék az ügyhöz, hogy Jordan Chandler később a saját apja ellen kért távoltartási végzést, nem az állítólag őt molesztáló Jackson ellen. Vajon miért? Evan Chandlertől a családja teljesen elfordult, tavaly MJ halála után öngyilkos lett. Jordan Chandler pedig többször elpöttyintette már, hogy az egész az apja kitalációja volt, de hivatalosan sosem fogja bevallani, mert akkor őt is bűntethetnék érte...

A második esetben 2003-ban egy rákbeteg kisfiú (Gavin Arrvizo) anyja perelte be. Ez a nő előtte már több hírességtől próbált meg per útján pénzt szerezni, így itt is elejétől fogva kilógott a lóláb, hát még mikor a családtagok a tanuzáskor belekeveredtek a saját történetükbe. A végén még őket vették elő hamis tanuzásért, miközben az egész világ köpködött a "pedofil" Jacksonra, ott rúgott bele a média, ahol csak tudott, aztán 2005. június 13-án jött a nagy pofáraesés, mert Michael Joseph Jacksont az összes vádpontban felmentették.
Gavin gyógyítattását egyébként Jackson finanszírozta, az egész család ott élősködött a nyakán Neverlanden, így férkőztek MJ közelébe. Jó tett helyében, jót várj...

Válasz

Zsu Fűzfa üzente 14 éve

Sajnálom én is így tönkrement az élete, és pont mikor újra kezdhette volna ez történt! Nagyon jó énekes volt,és showman, de majd bűnhődik a bűnös higyjétek el!

Válasz

Bozóki Júlia üzente 14 éve

Csak azt nem tudom kinek, kiknek volt útjában.Az orvos tovább praktizálhat hihetetlen.
A Michael Jacksont több száz millión szerették és szeretik, nagyon értékes volt mint ember és amit véghez vitt örökké fenn marad. Megmagyarázhatatlan a történet és sajnálatos, hogy a bűnös nem bűnhődik.

Válasz

Bozóki Júlia üzente 14 éve

Csatlakozom az Ágnes véleményéhez. Egyértelműen.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem tudatosan hamisan vádol(tat)ták meg őt a gyerekekkel, hogy ezzel tönkretegyék az életét!
Ők még bánni fogják amit tettek ha már felnőttek lesznek!
Ez nem az ő bűnük, hanem azoké, akik erre rávették őket!
Rettenetes, hogy pont az orvosa gyilkolta meg!

Michael Jackson egy felnőtt gyermek maradt egész életében, aki mindent a szeretetnek és a művészetnek rendelt alá.
Az egyik legcsodálatosabb énekes és táncos volt!

Válasz

Szremenyák Péter üzente 14 éve

szerintem is egy nagy énekes volt és sokan szerették szerte a világban

Válasz

Pintér János üzente 14 éve

Ö egy csodálatos énekes volt nagy vesztesség hogy elment szeretem a dalait nagyon..

Válasz

ludman rozsa. Csibe üzente 14 éve

Imádom a dalait nekem Ő a KIRÁLY

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

..mindig tudtam,természetes volt HATALMAS TEHETSÉG...de ami van nekünk embereknek az olyan ,hogy "holnap is ott lesz"...s amikor elment NAGYON FÁJT!!!!

Válasz

lajos zoltan üzente 14 éve

szuper dalok ,szuper szovegek es egy nagy tehetseg!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

szerintem

Válasz

Szabó Éva üzente 14 éve

NAGY VESZTESÉG ÉRTE HALÁLÁVAL A ZENEI IPART!SOSE FELEJTEM EL!!!!!!!!-T.-ÉVA-

Válasz

Debreczeni Nikolett üzente 14 éve

Szerintem is érdemes megnézni,nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Érdemes megnézni a This is it cimű koncert filmjét! FANTASZTIKUS!

Válasz

kozma inci üzente 14 éve

Super gyerek volt!......hogy mért nem tetszett önmagának azt már meg nem fejthetjük, de nem is kell. Az ő élete volt....

Válasz

Kocsis Judit üzente 14 éve

Kedves Margit! MJ számait , szenzációs táncát nagyon szerettem és szívesen néztem.
Tudod orvos lévén , mindig az okokat keresem, és miután nekem a sok plasztikai műtét előtt sem volt bajom sem az alakjával, sem egyéb kinézetével belegondoltam hogy ma is élhetne és hallhatnánk a számait, ha nem él ilyen örült életet. és nem fogad el örült tanácsokat. 4 lábra nem lett volna szüksége? hogy jobban mutasson? BOcsi nem akarok gonoszkodni főleg egy halottal nemEz nem szilikonos mellpkasztika, vagy az örek ráncok felvarratása mit a nőknél, már azt sem értem. 20 kg-os keblek is tönkreteszik az illetőt. Nyithatnánk egy ki gyözi meg a másikat oldalt.? Csak vicceltem. Üdv. Jutka

Válasz

faragó margit üzente 14 éve

Kedves Judit!-megint találkoztunk....értesülésem szerint nem /mindig /ő akarta de nem a mi dolgunk eldönteni!!Nekünk csak a munkásságát kell szeretni,vagy nem szeretni!Én imádom őt,bár lényegesen izgalmasabb és szebb volt"eredetiben"Üdv Margit.

Válasz

Kocsis Judit üzente 14 éve

kedves Edit ! Nézd meg a fiatal kori fotóit, amikor még nem esett át különböző plasztikai műtéteken. Imádtam a mozgását , a dalait.
Aztán elkapta a gépszíj mint sztárt ,és nem tudjuk hogy ö akart e mindig átváltozni,vagy mások ajánlották és nem tudott nemet mondani A végeredmény a fiata ffi-ból nőies bohócot faragott,aakinek az orra teljesen tönkrement.Sosem adott nagyinterjút, így valójában a saját személyiségét,gondolatait nem ismerheted. Ne ítélj egy kép alapján . Inkább sajnáld őt.

Válasz

Nemes Edit üzente 14 éve

Ki nem álhattam a személyiségét! Valószínű gyerekkori sérelmei miatt nem tudott megbarátkozni önmagával!

Válasz

kondisz Barbara üzente 14 éve

nagyon klassz ez a kép!!!!! de a többi is!!!! :)

Válasz

Boros Mihályné üzente 14 éve

kár érte

Válasz